Sipulikupolit + musta KIS

25.81

Kässämessutarjouksenamme kolme tuotetta kahdella kuosilla. Mustaa ja valkoista. Kiertin klassinen sipulikupoli bambuisena tiskirättinä, sekä lattiapyyhkimenä. Lisäksi musta KIS (Keep it Simple) bamburiskirätti.

Tuotepaketti myynnissä Kässämessujen ajan pe 24.9.- su 26.9.2021

Tiskirätti on kaksinkertaista kotimaista bambujoustofroteeta, ja todella imukykyinen. Sopii niin keittiöön tiskirätiksi, kuin kaikkeen kodin yleissiivoukseen. Pölyjen pyyhinnässä tämä rätti toimii pintarakenteensa ansiosta sekä kuivana että märkänä. Kovan imukykynsä johdosta tuote on melko hitaasti kuivuva, mutta ei silti ala helposti tuoksahtaa tunkkaiselta. Pesu kuudessakymmenessä asteessa, narukuivatus, kuositellaan kosteana.

Bambuinen lattiapyyhin on kaksinkertaista bambujoustofroteeta. Sopii sekä pölyjen kuivamoppaukseen, että kostea-/nihkeäpyyhintään. Sopii noin 40 cm leveisiin lattianpesuvälineisiin. Toki tämä pyyhin imaisee myös ihan sillään kaatuneen vesilasin tai pyyhkäisee lemmikin ja omistajan kurajäljet eteisestä. Materiaali on 82 % pehmeää bambuviskoosia ja kestävyyttä on tuomassa 18% polyesteria. Pesu kuudessakymmenessä asteessa.

Valmistus: Materiaali tulee Suomeen lankana ja neulotaan kankaaksi Orivedellä. Valmis kangas painetaan käsin Porvoossa, jossa tuotteet myös ommellaan ja viimeistellään.

Sipulikupolin suunnittelija: Suvi Kankkonen
Musta KIS:n suunnittelija: Milja Ottosson